Sanatate

Pastilele Intellux: continure

intellux- pastile

intellux- pastilePastilele Intellux au fost ca un inger salvator pentru mine care mi-a imbunatatit memoria si m-a ajutat sa ma concentrat mai bine. Oameni buni, nu e vorba de rusine, ci de un fapt real cand va spun ca, atunci cand se apropie de 30 de ani, memoria oamenilor incepe sa slabeasca mult. V-ati vazut vreodata tatal uitand sa aduca ceva de la birou, dupa ce mama voastra il rugase , in timpul serii, cand se intorcea de la birou ? Sau v-ati vazut vreodata mama uitand un condiment in mancare in timp ce gatea ?

Ei bine, acest lucru e o problema destul de des intalnita. Fiecare om trece prin aceasta faza a vietii. Deci, cel mai bine este sa incepi sa fii atent in legatura cu sanatatea creierului tau, care e cel mai deprivat si un subiect de ignoranta. In cele din urma, este mai usor sa previi decat sa tratezi.

Lasati-ma sa va dau cateva informatii despre aceste pastile de la Intellux, care provin din proprie experienta. O sa imi descriu experienta sub forma de intrebari si raspunsuri, incercand sa includ intrebari care pot sa apara in mintea clientilor.

Prima parte: http://27challenge.com/30/stimulentul-intellux-pentru-creier-un-stimulent-de-calitate-pentru-creier-sau-doar-o-alta-pacaleala/

S-ar putea să-ți placă și...