Sanatate

Coughend, sănătate cu remedii naturale: Cum tratam tusea in sezonul rece?

despre-siropul-coughend

Sezonul rece a început, mai e puțin și vine Crăciunul, dar o dată cu frigul de afară, apar și primele viroze care ne dau uneori mari bătăi de cap. Tusea este unul dintre simptomele care apar în majoritatea gripelor și virozelor, de aceea nu trebuie ignorat. Netrată tusea, afectează plâmânii și duce la apariția bronșitelor și bronșiolitelor.

Când ai un copil și merge în colectivitate, se lovește de tot felul de microbi, și cum imunitatea este scăzută la copii, va răci imediat. Desigur, că nu puteam sări peste răceli, așa că Alex a venit acasă cu o tuse de toată frumusețea. Noroc că aveam în casă un sirop din plante indiene care a făcut minuni pentru tuse.

Siropul Coughend de la Ayurmed este un remediu natural care ajută la fluidizarea secrețiilor bronșice și la eliminarea lor.

CE PROMITE SIROPUL COUGHEND?

 • mentinerea starii de sanatate a aparatului respirator;
 • fluidificarea secretiilor bronsice si eliminarea lor, reducerea uscaciunii si iritatiei la nivelul gatului si bronhiilor;
 • diminuarea tuturor formelor de tuse si a efectelor neplacute datorate ei;
 • facilitarea procesului de respiratie prin decongestionarea cailor respiratorii;
 • complementar in terapia astmului bronsic (bronhodilatator);
 • mentinerea capacitatii naturale a organismului de autoaparare si adaptare la conditiile de mediu OK

Ca mamă sunt foarte atentă să îi dau copilului meu tot ce e sănătos și natural, inclusiv când vine vorba de tratarea răcelilor și a virozelor. Nu neg importanța antibioticelor atunci când medicul recomandă acest lucru, dar în cazul unei boli, poți ajuta organismul să lupte dându-i remedii naturale.

despre-coughend

Siropul Coughend conține ingrediente din plante indiene, ale căror rol este să ajute aparatul respirator, să decongestioneze căile respiratorii, să te ajute să scapi de tusea supărătoare și totodată are rol de stimulare a imunității.

Gustul este bun, băiatul meu l-a luat fără probleme, și m-am bucurat să văd că după o zi de administrare, tusea seacă a început să se diminueze, cam în 3 zile am scăpat de tot, dar am continuat tratamentul încă 4 zile, pentru ca ingredientele să își facă efectul, și tusea să nu recidiveze, mai ales că vremea nu a fost tocmai prielnică cu noi.

Dintre plantele indiene amintim(apropo sunt cam 18 plante):

 • Pistacia integerrima (Kakar singhi) – sustine fluidificarea si eliminarea secretiilor bronsice (adjuvant in tuse, astm) si reduce retentia apei la nivel pulmonar.
 • Adhatoda vasica (Vasa) – contribuie la relaxarea muschilor traheali si la fluidizarea si eliminarea secretiilor bronsice, promovand sanatatea arborelui respirator superior.
 • Piper longum (Piper indonezian) – reduce secretia de mucus la nivelul tractului respirator si sustine circulatia pulmonara. Este util in toate formele de tuse seaca prin calmarea reflexului de tuse.
 • Cyperus rotundus (Nagarmotha) – rizomul contine fitonutrienti care au efect de calmare a tusei si de relaxare a cailor respiratorii, astringent, diaforetic, analgezic, antispasmodic, sedativ. Sustine eliminarea bacteriilor patogene care de obicei cauzeaza infectii in regiunea tractului respirator superior si inferior.
 • Siropul este recomandat și adulților, se găsește în două variante cu zahăr și fără zahăr, pe site-ul Ayurmed la prețul de 20lei. Mai multe impresii despre acest produs gasiti si pe pagina Brander

S-ar putea să-ți placă și...