Potenta si Sex Sanatate

Despre prezervative pentru femei

prezervativ femei

Sa fii o femeie independenta este un lucru important. Chiar daca ai un iubit sau un sot, asta nu inseamna ca toata viata ta trebuie sa se invarta in jurul sau. Trebuie sa fii capabila sa iei decizii singura si mai ales sa ai grija de tine, pe cont propiu. Iar un aspect important este cel legat de protectie.prezervativ femei

Sexul reprezinta o modalitate perfecta de relaxare. Insa, acesta implica foarte multa responsabilitate din partea ambilor parteneri. Astfel, iti recomandam ca atunci cand vine vorba de a sta departe de sarcinile nedorite, dar si de bolile cu transmitere sexuala, sa ai incredere intr-un prezervativ feminin.

Da, exista astfel de modalitati de protectie, in SUA fiind foarte populare. Ele sunt perfect sigure din punct de vedere medical si reprezinta o buna modalitate de a te feri de sexul care ti-ar putea face rau. Drept urmare, in acest material discutam despre prezervative feminine, cautand sa raspundem la cateva intrebari care stim ca te preocupa.

Cateva intrebari despre prezervativele feminine la care tu trebuie sa stii raspunsul

Sunt aceste prezervative pentru femei greu de aplicat? Nu foarte greu, dar sunt si femei care le gasesc putin deranjante. Modul lor de aplicare este prin introducerea in interiorul vaginului. La capat acestea au niste inele de prindere, care nu jeneaza, ci dimpotriva sunt atasate acolo pentru a produce si mai multa placere celor care le poarta. Vestea buna este ca ti-l poti aplica singura, exact asa cum face un barbat. Fara dureri de cap, fara pierderi de timp inutile.

Care sunt principalele avantaje ale alegerii unor astfel de prezervative? Este foarte usor de inteles. Acestea iti ofera libertate. Nu trebuie sa mai depinzi de un barbat niciodata cand vine vorba de protectie. Iti cumperi singura prezervativele sau le comanzi online. Le poti purta in poseta, atunci cand vrei sa te distrezi si nu trebuie sa-ti mai faci griji de nimic. Simplu, eficient si placut.

Sunt prezervativele pentru femei unele care cauzeaza iritatii in zonele intime? Din fericire nu. Spre deosebire de prezervativele cu arome, ca de exemplu cele cu fructe, vanilie sau arome de ciocolata, cele pentru femei nu provoaca niciun fel de iritatii. Ele se comportata asemenea prezervativelor normale si sunt foarte sigure atunci cand vine vorba de folosire.

Sunt ele la fel de sigure? Fiind vorba de metode contraceptive recunoscute, acestea sunt destul de sigure. Ele se aplica in interior vaginului si au acelasi rol de a proteja de infectii, boli cu transmitere sexuala sau sarcini nedorite. Din punct de vedere al protectiei, putem spune ca nu exista nicio diferenta intre femei si barbati.

Exista contraindicatii? Am putea spune ca sigura contraindicatie demna de luat in calcul este cea care se refera la alergii. Daca de exemplu sunteti alergica la materiale precum latexul, atunci cu siguranta este o problema faptul ca alegeti sa folositi astfel de prezervative. Drept urmare, la fel ca in cazul barbatilor, este recomandat sa alegeti modele confectionate din altceva. Exista prezervative special concepute pentru persoanele care se confrunta cu o asemenea problema, indiferent ca sunt femei sau barbati. Gasiti aceste prezervative de vanzare pe siteul BlackBeauty.ro

S-ar putea să-ți placă și...