Frumusețe

Cele mai bune sfaturi in alegerea tendinței de top!

accesorii-petreceri

De-a lungul timpului a fost vazuta de câteva ori sub formă de fuste, rochii și accesorii. Sheer este una dintre cele mai mari tendințe de pe orizont. Mai întâi de toate, distractiv este faptul că arată ca o piele! În al doilea rând, puritatea este mai versatilă decât credeti. O mulțime de oameni sunt intimidați de aceasta reala tendinta de top, deoarece simt că isi arată prea mult pielea. Nu, o puteti purta, cu eleganță și rafinament.

Deciziile cele mai importante in alegerea topurilor:

Regulile pentru a purta o bluza de top sunt simple: Aranjati-l cu un strat opac dedesubt

Alegeți culoarea în funcție de ce va doriti: dacă doriți ca stratul superior sau stratul inferior să fie elementul evident. Acest lucru poate depinde de locul și modul în care intenționați să îl purtați; casual, obraznic, enervant sau oficial, oricare ar fi alegerea sau cerința dvs. la momentul respectiv.

Alegerea universală: camizolele sunt adesea recomandate pentru bluze putin mai decupate. Discreția dvs. personală cu privire la modul în care intenționați să vă uitați este cea mai importantă pentru acest lucru.
Sutienul vizibil nu este un tabu teribil în multe părți ale lumii, dar in unele zone nu trebuie sa fim incantati de idee. Treptat. Dar, într-un mediu profesional sau de birou? Nicio sansa. O bluză pură trebuie să fie purtată cu un strat opac subțire, chiar dacă bluza pură se vede doar de sub un blazer sau o jacheta.

Pentru tendinta de top, majoritatea ochilor preferă un camizol cu curele suficient de late pentru a acoperi sutienul. Totul va arata bine bine, dacă ambele piese sunt identice sau similare în culoare, deoarece acestea permit bluzei să strălucească.

Mediu inconjurator

Simplitatea poate fi la modă, dar cu siguranță nu este perfect pentru orice mediu. Nu este ceva ce poți purta peste tot. Codul dvs. oficial de îmbrăcăminte sau codul de îmbrăcăminte care se potrivește cu diferitele medii conservatoare, formale, semi-formale sau de afaceri ar putea să nu fie foarte favorabile pentru îmbrăcămintea pură. Nici un trend nu merită să fie observat intr-un motiv greșit!
La birou

Dacă lucrați într-un mediu corporativ conservator sau in alt loc de muncă care are coduri de îmbrăcăminte destul de stricte și modeste, codurile de îmbrăcăminte nu sunt acceptabile. Dacă nu sunteți sigur, cereți parerea reprezentantului dvs. HR sau șefului înainte de a le purta. Dar, ele pot fi cu siguranță făcute cu gust.

Alegeți culorile potrivite:

O bluză pură într-o singura culoare funcționează excelent, cu mai multe tonuri silențioase. Bluzele în negru și alb pot fi îmbrăcate în sus sau în jos.

Aspect diferit

  • Peste bazin: o dantela deasupra bazinului, si blugi subtiri pentru un costum casual, dar drăguț.
  • Cu o rochie: faceți niște vernisaje de vară, cu o cusătură deasupra unei rochii strânse.

Puteți, de asemenea, o curea cămașa peste camasa pentru a vă accentua talia. Lăsați nasturii desfacuti și purtați-l peste bazin și blugi. Cu detalii: Dacă doriți să purtați haine simple, dar nu doriți ca acesta să fie punctul forte al echipamentului dvs., adaugati detalii. Alegeți o haina cu ornamente, sau alte desene sau modele pentru a face loc celorlalte detalii.
Particularitatea parului: creați o combinație interesantă, cu panouri sau părți foarte mici, într-un top opac.

Pentru sceptici
  • Există ceva destul de atrăgător in a-ti arata pielea imbracat fiind într-o bluză pură, dar acesta este factorul care ne sperie pe unii dintre noi. Iată câteva:
  • Puneti o eșarfă cu imprimeuri pentru a arata mai bine.
  • Vrei doar să încerci puțin tendința? Alege o bluza fara mâneci.
  • Am descoperit că un blazer sau o jachetă te poate face puțin mai conservatoare. Încă mai puteți arăta pielea fără a vă expune prea mult.
Transmiterea mai îndrăzneață
  • Purtați ceva negru sub o cămașă de dantelă albă pentru un contrast mai rece.
  • Vrei să arăți doar o parte mai mica a pielii? Purtați cămașa deasupra unui sutien.
  • Purtați un sutien de aceeași culoare cu partea superioară. Un dantela neagra arată perfect cu un sutien negru simplu pe dedesubt.

S-ar putea să-ți placă și...