Frumusețe

Noutati din lumea modei romanesti

moda-noutati

Vrei sa stii care sunt ultimele tendinte in fashion, ce creatori de moda au lansat recent colectii capsula impresionante, ce evenimente se pregatesc in urmatoarele zile? Iata un update al stirilor din moda din ultimele saptamani!

Expozita de moda The Rest Is Tomorrow a fost nominalizata la premiul Emerging Talent Award 2013, acordat de British Council si British Fashion Council la ceremonia de decernare organizata pe 17 februarie la prestigioasa Somerset House, sediul London Fashion Week.

Organizata si initiata de Institutul Cultural Roman din Londra, expozitia de moda The Rest Is Tomorrow reuneste designerii romani Doina Levintza, Irina Schrotter, Andreea Badala (Murmur), Lucian Broscatean, Dinu Bodiciu si Carla Szabo, impreuna cu designerul expozitiei Attila Kim.

Vernisajul de pe 13 februarie a adus la sediul Institutului Cultural Roman peste 150 de persoane – expertii British Fashion Council, jurnalisti precum Hilary Alexander de la Telegraph, fotografi si bloggeri de moda, profesionisti din industria de fashion britanica, diplomati si public general – entuziasmati de creatiile designerilor si de expunerea inedita realizata de arhitectul Attila Kim, completata de un sound design la fel de original creat de Florentin Tudor.

Noua linie vestimentara Andreea Tincu, In My Yellow Tree- capsula II, este realizata in totalitate din materiale naturale precum crep, voal, satin, matase, triplu voal lana, modal, batist bumbac/matase.Conceptul capsulelor In My Yellow Tree reprezinta un manifest al Andreei Tincu pentru linii curate, grafice, pe care le poti purta mult mai mult decat un simplu sezon.

 

Hainele mele le port acum, dar le voi purta si in anul urmator. Sunt din materiale delicate, naturale si ma simt libera in ele. Nu au fermoare sau nasturi metalici. Le simt pe piele fine precum matasea si sunt lucrate cu aceeasi atentie atat in interior, cat si in exterior. Fiecare detaliu a fost creat cu multa atentie si dragoste de frumos, spune designerul despre noua colectie.

Colectia Murmur primavara/vara 2013, intitulata Hellcat, continua seria de rochii senzuale si accesorii erotice, dar merge mai departe prin realizarea unor altfel de rochii de mireasa si bineinteles, a unor accesorii erotice destinate acestui moment special din viata unei femei.

Campania acestei linii a fost realizata la Paris de catre fotografa de origine franceza Vivienne Mok si transpune cu fidelitate atmosfera pe care doresc sa o transmita hainele.

S-ar putea să-ți placă și...