Blog

2 seriale online care creează dependență

cele-mai-recomandate-seriale

Până acum, nu am mai urmărit seriale online, din lipsă de timp sau pur și simplu pentru că nu era timpul lor. Prin octombrie anul trecut, am descoperit serialul The Vampire Diaries.

Pot spune că de la primul episod creează dependență. Ajunsesem să văd și 8-10 episoade pe zi în perioada în care am fost în concediu. Cu greu puteam să îmi rup din timp ca să mă ocup de blog. Dacă vă plac poveștile cu vampiri, vă recomand cu drag The Vampire Diaries. Conține 8 sezoane, fiecare sezon are cam 22-23 de episoade. Eu sunt la sezonul 8, dar din păcate nu am văzut finalul pentru că deabea s-a terminat și in America, deci mai durează până ajunge la noi.

Jurnalele vampirilor

Jurnalele vampirilor (The Vampire Diaries) este un serial american de televiziune pentru adolescenți, creat și dezvoltat de Kevin Williamson și Julie Plec, bazat pe romanele omonime ale scriitoarei L.J. Smith. Serialul urmărește viața Elenei Gilbert (Nina Dobrev), care se îndragostește de vampirul Stefan Salvatore (Paul Wesley). Curând fratele mai mare a lui Stefan, Damon (Ian Somerhalder), intervine in viața celor doi, îndragostindu-se de Elena.  Fiecare episod te ține cu sufletul la gură, dar aș adăuga eu că e prea multă moarte în fiecare episod. Serialul abundă în lupta dintre oameni și vampiri, vampiri-vampiri, ritualuri ale vrăjitoarelor, vârcolaci, vampiri originali.

seriale-ce-provoaca-dependenta

Sunt si multe chestii care depasesc cu muuuult puterea mea de a crede: de exemplu sunt personaje care revin la viața chiar de două ori. Ce ușor ar fi și în viața de zi cu zi să reînviem cu o simplă vrajă!  Din sezonul 7 (parcă), protagonista Elena Gilbert nu mai apare în film și sincer, serialul își pierde din farmec. Nu știu dacă o să apară măcar în ultimele episoade din serial 🙁

P.S. Cei mai sexi vampiri ever apar în acest serial.

The Originals

Un alt serial preferat de mine este THE ORIGINALS. Are legătură cu serialul Jurnalele Vampirilor, având în centru povestea vampirilor originali, adică primii vampiri de pe pământ, care desigur apar și în jurnalele vampirilor. Este realizat tot de creatorii Jurnalelor. Mi se pare un film mult mai sângeros decât primul, nu are farmecul Jurnalelor, dar te prinde.

Povestea se învârte în jurul lui Klaus Mikaelson, originalul jumătate vampir, jumătate vârcolac, care va avea o fetiță cu Hayley, o femeie vârcolac.  Desigur, nu puteau lipsi vrăjitoarele, vârcolacii și o luptă continuă pentru supremație și supraviețuire. Klaus deși este considerat un vampir excesiv de crud și rău, treptat începi să empatizezi cu el, când descoperi că în adâncul lui există și o parte bună.

Serialul are 3 sezoane. Al patrulea sezon va începe din martie, dar la noi, cu siguranță va ajunge mai târziu. De abea astept să îl văd.

S-ar putea să-ți placă și...