Blog

Stickere Decorative – Cum le Poți Folosi pentru Decorarea Casei

despre-stickerele-decorative

Acasă e locul în care ne regăsim și găsim mereu acea familiaritate care ne face să ne simțim atât de bine. Vara trecută, ne-am aranjat și noi colțișorul nostru de casă, am zugrăvit, am mai făcut modificări și încântarea e cu atât mai mare, cu cât am făcut totul singurei.

Desigur, îmi place tot ce am realizat, mai avem de adăugat câte ceva, dar într-o casă ai mereu câte ceva de schimbat. Dacă nu vrei să zugrăvești și simți nevoia unei schimbări, poți apela la stickere decorative

De ce să folosești stickere decorative?

  1. Dacă te-ai plictisit de vechiul look al camerei sau simți nevoia unei schimbări, un sticker decorativ poate fi elementul care dă culoare sau un efect deosebit încăperii.
  2. Poți redecora fără să folosești vopsele și fără să cheltuiești o avere pe picturi pe pereți. Poți avea propria pictură pe perete fără să apelezi la pictori sau meșteri.
  3. Sunt o varianta ieftină și la îndemână pentru a redecora. Nu ai nevoie de experiență pentru acest lucru, e foarte ușor să aplici un sticker. Dacă nu te descurci poți urmări video-ul de mai jos.

stickerele-decorative

Ce tip de sticker să alegi?

Sunt foarte multe modele de stickere de perete, de aceea alege-le pe cele care se potrivesc stilului personal, dar și al casei. În primul rând, înainte de a alege un sticker, citește cu atenție dimensiunile, apoi măsoară spațiul în care vrei să îl așezi. Nu ai vrea ca stickerul să nu se încadreze sau să fie acoperit de alte elemente ale decorului. Alege stickere destinate încăperii, de exemplu sunt stickere care se potrivesc pentru bucătărie, baie, living sau camera copiilor. Nu uita de culori stickerului care trebuie să fie în concordanță cu restul decorului, sticker-ul trebuie să fie un element care armonizează și dă culoare încăperii.

Idei de stickere decorative pentru casa ta

Pentru dormitor, aș merge pe stickere cu mesaje inspiraționale sau de dragoste.

Pentru living, as alege  stickere cu modele florale sau de ce nu un citat sau mesaj motivational. Pentru camera copilului as merge pe personaje îndrăgite, în cazul nostru, Spiderman este desigur printre eroii preferați. Sunt destul de multe modele: curcubee, prințese, căsuțe si vei realiza o camera primitoare și veselă pentru copii tăi. Sunt multe modele de stickere, alege-le pe care se potrivesc stilului tău și începe să redecorezi, simplu și rapid!

S-ar putea să-ți placă și...