ElectroIT

Vrei sa cumperi unul sau mai multi roboti de bucatarie? Afla mai multe despre ei.

roboti de bucatarie

Oamenii nu mai gatesc. Sau daca o fac, se intampla destul de rar, folosind alimente nesanatoase. Motivul? Lipsa de timp, dar si dezinteresul pentru o asemenea activitate. Totodata, am putea arunca vina si pe industria fast food care s-a dezvoltat tot mai mult. Insa, cei care isi doresc un stil de viata sanatos si chiar economic, trebuie in continuare sa-si faca timp pentru gatit. Avand in vedere faptul ca in ultima vreme au crescut tot mai mult cererile pentru dispozitive care sa usureze procesul de gatit, in acest material vom vorbi despre roboti de bucatarie. Si iata care sunt dotarile necesare acestor produse nelipsite din gospodariile moderne.

Accesorii multiple

Cand mentionam ideea de roboti de bucatarie, oamenii se gandesc la un dispozitiv care aduna in pachetul sau o multime de accesorii care sa-l ajute sa indeplineasca simultan sau separat mai multe sarcini precum: taierea, decojirea, framantarea, radea alimentelor specifice. Nimic mai adevarat. Astfel, daca intentionatati sa cumparati un robot, verificati lista sa de accesorii. Cu cat aceasta este mai generoasa, cu atat mai bine. Desigur, trebuie tinut cont de faptul ca acest lucru poate influenta si pretul. Un robot de bucatarie mai bine generos are un pret mai mare decat unul care se rezuma la sarcinile basic.

Ce trebuie sa luati in considerare atunci cand vine vorba de accesorii sunt urmatoarele aspecte: daca acestea pot fi spalate in masina de spalat vase (desigur, daca detineti un astfel de dispozitivi) si daca acestea sunt usor de asamblat. Pentru realizarea acestui lucru este nevoie sa cititi recenzii. Din pacate, nu va puteti da seama doar privind ambalajul produsului.

Lista cu cele mai comune accesorii ale modelelor comune de roboti de bucatarie:

  • Accesoriu pentru framantat aluatul
  • Accesoriu pentru taiere
  • Accesoriu pentru maruntire
  • Accesoriu pentru tocare
  • Accesoriu pentru ras
  • Bol pentru alimente (atentie conteaza dimensiunea acestui bol)

Dimensiuni

Cand spunem roboti de bucatarie, spunem, de regula, dispozitive care ocupa destul de mult. Insa, exista si exceptii. Sunt unele modele de roboti care ocupam putin, datorita unui ambalat inteligent, care permite aranjarea armonioasa a tuturor accesoriilor.

roboti de bucatarie
roboti de bucatarie

Cosum

Daca sunteti printre cei care folosesc destul de des robotul de bucatarie, este clar ca aveti nevoie de un produs economic. Acesta trebuie sa aiba un consum de energie scazut, pentru a va ajuta sa faceti fata platii lunare a facturilor. Tocmai de aceea, verificati cu atentie acest detaliu, inainte de a cumpara unul sau mai multi roboti de bucatarie.

Sistem de prindere

Vi s-a intamplat vreodata sa alergati dupa roboti de bucatarie? Ei bine, daca nu, este cazul sa nu o faceti. Drept urmare, dragilor, daca intentionati sa cumaprati un astfel de model, asigurati-va ca el dispune de un sistem inteligent de prindere. Acesta nu trebuie sa alunece sub nicio forma de pe masa pe care este asezat si nici sa va deranjeze in timpul utlizarii. Indiferent ca este vorba de taiat, maruntit, ras sau framantat, modelele inteligente de roboti de bucatari sunt dotate cu niste picioruse de prindere. Acestea se aseaza pe blatul din bucatarie sau chiar pe masa. Rolul lor este de a imbunatati calitatea serviciilor.

 

S-ar putea să-ți placă și...