ElectroIT

Philips Viva Collection HR7761/00 – robotul de bucatarie de care ai nevoie

Philips Viva Collection HR776100

Intotdeauna munca intr-o bucatarie moderna a fost mai usor de realizat cu ajutotul unui robot de bucatarie. Acesta este asemenea unui maestru care ajuta la taierea alimentelor, la tocarea, maruntirea sau stoarcerea lor, astfel incat sa fie gata pentru prepararea unor mancaruri cu adevarat delicioase. Insa, cand vine vorba de roboti de bucatarie. Nu alegeti modele la intamplare, ci optati pentru Philips Viva Collection HR7761/00, un produs inovativ, gata sa-si faca treaba, datorita unor accesorii utile si, in acelasi timp, foarte usor de asamblat. Iar acest lucru se intampla chiar si in cazul utlizatorilormai putin experiementati in bucatarie.

Philips Viva Collection HR7761/00 – un robot de bucatarie pe cinste

Primul atu al acestui model de robot de bucatarie l-am evidentiat deja: el este usor de asamblat. Acest lucru este cu adevarat de folos, deoarece orice experienta pe care o veti avea cu acest model nu va semana cu un puzzle greu de asamblat. Drept urmare, da, Philips Viva Collection HR7761/00 este o alegere pentru cei care nu au timp sau rabdare.

Dincolo de acest lucru, robotul Philips Viva Collection HR7761/00 este dotat cu tehnologie PowerChop. Aceasta se traduce prin performante foarte bune atunci cand vine vorba de tocat, chiar daca este vorba de alimente mai tari, asa cum sunt morcovii, cartofii, pastranacul, sfecla sau altele asemenea. Acelasi lucru este valabil, desigur si pentru fructe.

In orice caz, cand vine vorba de acest model, trebuie sa tineti cont de faptul ca el dispune de peste 28 de functii care isi fac treaba bine. Acestea sunt ideale pentru a prepara mai multe tipuri de mancaruri, rapid, ajutand omul modern sa nu piarda vremea in bucatarie. De exemplu, unul dintre accesoriile acestui produs este cel folosit pentru a framanta aluatul. Acesta va fi aliatul de baza al persoanelor care adora sa pregateasca prajituri, placinte sau chiar paine de casa. Spuneti sincer! De cand nu ati mai mancat paine cu adevarat pufoasa si crocanta, preparata intr-o maniera sanatoasa? Daca nici nu va mai amintiti acest lucru, este clar ca trebuie sa luati masuri si sa investiti in Philips Viva Collection HR7761/00.

Philips Viva Collection HR776100
Philips Viva Collection HR776100

Si apropo de accesorii. Acestea se pot aseza in masina de spalat vase, fara a se deteriora in vreun fel. De altfel, si masina de spalat vase are programe speciale care nu vor afecta calitatea vaselor. Desigur, daca este vorba de un model modern.

Iar pentru buna functionare a modelului Philips Viva Collection HR7761/00 este nevoie de un model puternic. De altfel, acesta vine cu un motor cu doua viteze, care include si functia de impuls. Aceasta din urma este folosita pentru activitati precum tocarea cepei, pregatirea piureului, a supelor crema si altele asemenea. Viteza mai redusa ramane o alegere buna pentru a bate oua sau frisca.

In ceea ce priveste pretul, acesta este destul de economic. Sunt produse care indeplinesc aceleasi functii si care costa mult mai mult. Asa ca privind modelul Philips Viva Collection HR7761/00, am putea spune ca acesta vine la o superoferta de care trebuie profitat deindata. Nu trebuie neglijata sub nicio forma de catre cei care cauta un produs bun, cu accesorii pe masura.

S-ar putea să-ți placă și...