ElectroIT

Masina de spalat rufe Samsung Add-Wash WW70K44305W/LE– le are pe toate

Samsung Add Wash WW70K44305WLE

Va aflati in cautarea unei masini de spalat cu un design impresionant si atribute superioare? Atunci este momentul sa va opriti din cautat si sa spuneti „da” masinii de spalat rufe Samsung Add-Wash WW70K44305W/LE, un produs care pare sa le aiba pe toate.

Masina de spalat rufe Samsung Add-Wash WW70K44305W/LE – un produs inteligent

Masina de spalat rufe Samsung Add-Wash WW70K44305W/LE demonstreaza faptul ca acest producator nu isi face treaba bine doar atunci cand vine vorba de telefoane si televizoare, ci si atunci cand vine vorba de haine. Astfel, a rezultat modelul de masina de spalat Samsung Add-Wash WW70K44305W/LE care se remarca printr-un design economic, insa generozitate destul de mare atunci cand vine vorba de atributele sale privind spalarea corespunzatoare a rufelor.

Drept urmare, modelul a fost inzestrat cu o capacitate buna de 8kg, ceea ce este echivalentul a 12 prosoape de baie, pentru o singura spalare. Impresionant, nu? Acest lucru face masina de spalat Samsung Add-Wash WW70K44305W/LEo alegere excelenta chiar si pentru cei care vor sa spele lenjerii de pat, paturi sau altele asmenea. Important este sa fie respectata aceasta capacitate de cel mult 8 kg.

Si apropo de acest lucru, faptul ca masina din gama Samsung are o capacitate destul de mare ajuta la economisirea de detergent, timp si energie electrica. Spaland mai multe vase odata este permisa realizarea unor astfel de economisiri. Dincolo de acest lucru, Samsung Add-Wash WW70K44305W/LE vine cu un alt atribut bun. Acesta permite adaugarea articolelor in timpul procesului de spalare, lucru destul de rar intalnit in cazul unor astfel de dispozitive.

Astfel, daca uitati o camasa, un pulover sau orice alt articol vestimentar, deschideti usa masinii de spalat si adaugati produsul. De fapt, este o regula care spune ca usa poate fi oricand deschisa usor, cu conditia ca temperatura sa fie mai mica de 50 de grade.

Samsung Add Wash WW70K44305WLE
Samsung Add Wash WW70K44305WLE

Modelul de masina de spalat rufe Samsung Add-Wash WW70K44305W/LE functioneaza inteligent. Ea dispune de un motor dotat cu invertor digital, care determina un consum redus de energie electrica si reduce nivelul de zgomot. In felul acesta, va puteti bucura de liniste in casa, chiar si atunci cand masina de spalat este pornita.

Masina de spalat Samsung Add-Wash WW70K44305W/LE isi demonstreaza inteligenta si prin intermediul sistemului numit Smart Check. Acesta are rolul de a detecta problemele, in vederea gasirii solutiilor. Astfel, daca se intampla ca ceva sa nu mearga bine in cazul acestui produs, nu va faceti griji. Veti stii imediat de ce. In felul acesta veti putea evita costul unor interventii inutile.

Produsul are 1400 de rpm si face parte din clasa de eficienta enegetica A+++. Dincolo de acest lucru, trebuie mentionat ca masina este blanda cu tesaturile, indiferent de tipul acestora.

Masina de spalat rufe Samsung Add-Wash WW70K44305W/LE – design placut

Ce inseamna mai exact designul placut al acestui produs? Ei bine, acesta are o usa de tipul Crystal Gloss, care vine disponibila in doua variante: alb translucid si albastru Ocean Blue. Modelul are o incarcare frontala, fiind un tip de masina de spalat standard. Aceasta detine si un panou digital, care afiseaza usor comenzile, facand un produs intuitiv.

S-ar putea să-ți placă și...