ElectroIT

Motivele pentru care sa cumparam un semineu electric

semineu-electric

O nota de eleganta si simplitate este data de prezenta unui semineu in locuinta. Acesta innobileaza incaperea si contribuie din plin la crearea atmosferei familiare de acasa. Caldura pe care acest semineu electric o degaja este foarte placuta si, chiar daca nu va vine sa credeti, daca pe timpul verii va este dor sa priviti cum arde focul, puteti deschide fara probleme semineul si sa opriti caldura.

Un semineu electric este ales pentru elementul decorativ, dar si pentru incalzire, iar specialistii spun ca functionarea acestuia nu va incarca factura de energie electrica.

Daca veti alege un semineu de tip sob

Daca veti alege un semineu de tip soba, acestea nu au nevoie de constructii speciale, iar instalarea se face intr-un timp foarte scurt si nu va costa scump. Daca locuiti la casa si doriti sa va achizitionati mai multe seminee, printre principalele criterii de achizitie semineu electric se numara dimensiunea camerelor unde le doriti instalate.

Puteti sa va comandati unul sau mai multe dupa propriile dorinte si sa tineti cont de dimeniunile incaperilor. Daca doriti sa va constuiti un semineu pentru casa, trebuie sa stiti ca acesta este compus din focar si constructia propriu-zisa. Partea cea mai importanta a arzatorului este reprezentata de focar, fiind locul in care arde focul. Este foarte important ca focarul sa fie ales corect, acesta asigurand frumusetea flacarilor. Focarul este unul dintre elementele constructive la seminee electrice.

Cele construite la cererea si dupa dorintele clientului au un design aparte si o eficienta foarte mare. Semineele soba prezinta avantajul instalarii foarte ieftine si intr-un timp foarte scurt care necesita costuri mici. Daca alegeti un semineu electric pe gaz, acesta nu necesita prezenta cosului de fum.

Printre elementele constructive la semineu electric se numara focarul, decoratii, precum si materiale calorifuge necesare pentru constructie si racord la cos. Racordul la cos este necesar in cazul in care alegeti un semineu soba. Cat priveste semineul electric, acesta poate fi amplasat oriunde in casa. Acesta din urma este foarte usor de folosit si prezinta o siguranta ridicata, mai ales ca poate fi oprit prin scoaterea din priza. Este usor de intretinut si nu necesita decat schimbarea becurilor o data la cativa ani. Acest lucru trebuie facut de cineva care se pricepe. Chiar daca este usor la prima vedere, mai bine lasati asta in seama unui profesionist.

Cat poate incalzi un semineu electric

Un singur semineu electric poate incalzi mai multe camere, depinde de dimensiunile acestuia. La orice semineu cumparat veti primi si o garantie de 5 ani, iar firma de la care ati achizitionat semineul va va asigura piesele de schimb si reparatiile necesare. Insa, in cazul in care doriti ca semineul sa incalzeasca mai mult de o incapere, va trebui sa specificatia cest lucru de la bun inceput producatorului.

S-ar putea să-ți placă și...