ElectroIT

Importanta unui domeniu propriu

de-ce-sa-ai-propriul-tau-domeniu

Pentru mine a fost foarte importanta aceasta trecere la domeniu propriu. Imi doream un spatiu virtual cu care sa ma identific dar in acelasi timp sa fie usor de retinut si de gasit. Acel .ro a fost perfect, am scapat de coada care facea reclama altora, acum imi fac reclama doar mie. In timp am observat ca e important domeniul propriu si pentru firmele care doresc advertoriale, chiar specificau clar acest lucru… Adevarul e ca, cu o mica investitie, poti castiga mult mai mult si… am castigat. Nu mai stiu cu cat mi-am cumparat eu domeniul anul trecut dar cu siguranta am dat mai mult de 25 de euro! Acum am gasit aceasta oferta la Webrahost, 25 de euro domeniul .ro impreuna cu gazduire, asa ca voi profita de ea. Lucrurile satu cam asa (stiu asta din proprie experienta):

  • domeniul .ro se poate cumpara pe perioada nedeterminata, pentru alte domenii stiu ca se plateste anual
  • pe langa domeniu ai nevoie si de gazduire asa ca Webrahost ne ofera un pachet foarte convenabil cu doar 2 euro pe luna. Acest pachet de gazduire poate urca pana la 19 euro dar voi stiti pentru ce va folositi site-urile si de cat aveti nevoie.

Sa nu va fie teama ca nu va veti descurca in noua platforma pentru ca puteti sa va instalati tot wordpress (este foarte asemanator cu ce au si cei de pe blogspot), singura diferenta ar fi ca puteti face mult mai multe lucruri in el. Nu sunt eu chiar experta dar pe mine m-a incantat noua functie de “module” de unde mi-am instalat tot ce am vrut, plus ca mi-am putut personaliza tema. Sunt si eu la inceput, mi se pare ca am facut multe descoperiri dar sunt constienta ca o sa am parte de mult mai multe…

Chiar ma gandeam ca in curand sa imi deschid o mica afacere si cum stiu ca promovarea este cheia succesului de ce sa nu fac lucrul acesta si pentru mine. Imi voi inregistra un nou domeniu impreuna cu gazduire de la Webrahost in curand si tot in curand va voi dezvalui si despre ce este vorba. Curiosi? Voi ce planuri aveti? Nu v-ar tenta sa treceti la .ro? Consider ca merita din plin – poti castiga bani frumosi lucrand de oriunde, de pe calculatorul tau.

domeniu-propriu

Efectele utilizarii Twitter

De ceva vreme simt ca nu imi mai pun la folosinta abilitatile certificate de psiholog, asa ca am zis sa fac ceva sa ma simt mai bine. Si ce puteam incerca ca om modern folositor de internet? Am dat un search

S-a facut o cercetare pe Twitter , un studiu cu 63 de respondenti la intrebarile puse de coordonatorul studiului Moses Ma , persoane cu o utilizare de cel 1000 de twitterings in medie. (nu sunt incepatori) Ce mi-a atras atentia la aceasta mini cercetare , care nu prezinta totusi datele de validare stiintifica din punct de vedere psihologic, dar poate fi vazuta ca o adunare de opinii si o concluzie cat de cat matematica din frecvente, au fost urmatoarele date:

1) De ce utilizati Twitter? 56% pentru ca este fun …raspunsul asta m-a socat un pic , insa trebuie sa recunosc majoritatea lucrurilor vrem sa fie fun daca se poate. 44% o fac si pentru a pastra legatura cu prietenii.

2) 42 % au spus ca il folosesc ca si canal de marketing, si de promovare profesionala. Aici este potential de crestere mai ales pe unele segmente de piata…

3) cateva dintre marturiile celor chestionati merite citite:

  • “Twitter has completely changed my life. I’ve found new friends thanks twitter, I’ve found several jobs thanks twitter.”
  • “I found a client through Twitter for the first time. I now get many job offers a week.”
  • “It’s the best anti depressant on the market. And it’s free!!”
  • “When my grandmother died, my friends sent supportive tweets to me. It was easier – emotionally – reading their messages, than it would have been receiving phone calls from them.”

Imi pare ca Twitter a schimbat modul de a comunica si a raspuns nevoii de comunicare constante a oamenilor in conditiile societatii moderne. Sentimentele se dezlantuie, grijile sunt refulate, parteneriate sunt create…Twitter devine interesant

S-ar putea să-ți placă și...