ElectroIT

De ce să folosești un GPS auto?

de-ce-sa-folosesti-un-gps-auto

Nu stiu cum se intampla in cazul vostru, dar dupa o perioada in care tot am folosit telefonul pe post de gps auto, a venit momentul sa mai economisesc bateria si sa optez pentru un gps pe care sa-l tin pe bord si care sa nu mai fie influentat de cine ma suna sau de orice altceva. M-am saturat sa ajung cu bateria sub 20% dupa un drum de 80 de kilometri sau sa nu pot raspunde in Bucuresti, pentru ca telefonul meu ruleaza pe Waze sau pe Google Maps.

Si asa cum era normal, am inceput asa cum face orice om din bransa online, cautand pe Google si pe siteuri de specialitate. Am citit bloguri, am verificat linkuri si recomandari si am cautat si pe eMAG direct (ca doar toata lumea face asta la un moment dat). Trebuie sa recunosc ca am gasit un un articol destul de complet despre modul in care poti sa-ti alegi cel mai bun GPS si am fost influentat. Singura problema momentan este bugetul, pe care se pare ca va trebui sa-l suplimentez in foarte scurt timp, pentru ca lucrurile sunt ceva mai complexe decat mi-am imaginat in prima parte.

Cu un ochi plang si cu unul rad. Rad pentru ca am dat de besty.ro, un site destul de bine documentat si care mi-a infuentat decizia, dar plang pentru ca am gasit ceva mai misto decat imi planuisem si nu vreau sa fac o investitie minima acum, pentru a-mi parea rau mai tarziu. Asa ca voi fi rabdator, ma voi concetra in urmatoarele 2-3 iesiri tot pe telefon si o sa optez pentru un model de GPS auto ceva mai scump dar mai performant.

gps-ul-auto

Cel mai bun GPS auto

Chiar daca au fost si destule optiuni destul de interesante pentru bugete mai mici, sunt genul care prefera sa dea bani mai multi dar sa fie super multumit si dupa 1 an sau 2. Nu ma multumesc cu putin, pentru ca dupa un timp sa imi para rau.

Si ca sa va zic si la ce m-am gandit, Garmin Nuvi 56LM pare o optiune foarte reusita pentru un GPS, mai ales ca nu e extrem de costisitor. Faptul ca acesta are actualizari ale hartilor gratuite pe viata pare sa fie un mare plus, fata de alte branduri care nu ofera acest serviciu.

Binenteles ca si functii clasice, precum: Garmin Real Voice, Points of interest sau Lane Assist with Junction View se regases in lista de optiuni ale acestui model de GPS.

Indiferent ce spun cei care folosesc gps-ul direct de pe telefon, eu unul m-am saturat sa-mi consum bateria, doar ca sa scutesc cateva sute de lei.

S-ar putea să-ți placă și...