Blog

Leonardo Dicaprio – Reușitele actorului. De ce este actorul meu preferat

despre-leonardo-dicaprio

Cu toti inca de cand suntem copii ne alegem un actor favorit pe care ajungem sa il urmarim in orice film apare, ba chiar sa incercam sa ii copiem stilul vestimentar, gesturile, frazele, etc. Actorul meu preferat inca din copilarie este Leonardo DiCaprio.

In primul rând sa remarcat pentru rolurile sale în filmele din anii 1990: Ce mănâncă Gilbert Grape, Romeo + Julieta, Titanic. Apoi a continuat să stea în Prinde-mă dacă poți, Blood Diamond, The Departed și Inception.

Premiile pe care le-a gastigat Leonardo Dicapriu

A castigat un premiu Oscar pentru cel mai bun actor pentru rolul lui Hugh Glass în 2015 filmul The Revenant. A început cariera acționând în reclame și filme educaționale sub numele Lenny Williams. El a dat startul stabilit pentru camera Romper când el avea cinci ani pentru un comportament perturbator. Si-a facut debutul pe ecran cu personajul Josh în 1991 Critters film 3. rolurile sale precum Howard Hughes in Aviatorul și ca Jordan Belfort în The Wolf de

pe Wall Street ia adus Globul de Aur pentru cel mai bun actor.Se zvoneste ca ar fi avut relatii intime cu Blake Lively , cantareata Rihanna si modele Kelly Rohrbach , Gisele Bundchen , Erin Heatherton și Toni Garrn, chiar si cu focoasa romanca Madalina Ghenea. El a devenit actorul preferat al regizorului Martin Scorsese.

Semnificatia numelui este foarte haioasa, mama lui ia pus numele lui Leonardo pentru că era însărcinată și se uită la un tablou Da Vinci într-un muzeu când a simtit pentru prima data piciorusele copilului in burtica. Numele mamei sale era Irmelin Indenbirken, iar ea sa născut în Germania.Tatăl său, George DiCaprio, este pe jumătate bavarez și pe jumătate italian. DiCaprio a primit prima nominalizare la premiul Academiei în 1993, pentru rolul lui Arnie- Ce mănâncă Gilber ?

In total, DiCaprio a fost nominalizat la opt premii Screen Actors Guild, trei premii BAFTA si doua premii Saturn – și nu a câștigat absolut nici unul dintre premii. Este aparent actorul cele mai mari incasari. DiCaprio sa nascut in Hollywood, California. DiCaprio a petrecut o parte din copilărie în Germania , cu bunicii materni, Wilhelm și Helene. El vorbește puțin germană și italiană.

S-ar putea să-ți placă și...