Blog

Ce poți face 3 zile în Barcelona?

ce-poti-face-in-barcelona

Atunci când călătoriți, mai ales dacă sunteți intr-o vacanta scurtă, si într-adevăr doriți să profitați la maximum de destinație, astfel încât să mergeți acasă cu sentimentul că nu ați pierdut nimic. Sigur, aceasta poate fi o provocare, așa că m-am străduit să micșorez tot ce se poate face în Barcelona intr-un timp relativ scurt. În cazul în care nu se poate ajunge peste tot, va puteti reintoarce oricand pentru ca va asigur ca nu o sa regretati.

Barcelona este un oraș mare, dar este marimea perfecta pentru a o descoperi mergand pe jos. Ia-ți timp să vă plimbați în jurul orasului și opriti-va pentru a incerca unele dintre cele mai mari opțiuni gastronomice ale orașului. Dacă sunteti vioi puteti vizita unele dintre cele mai impresionante clădiri și parcuri, veți dori să le vedețipe toate. Parc de la Ciutadella, precum și Parc de Joan Miró , iar castelul Montjuïc. Dar există, de asemenea, o Barcelona pe care nu o veți găsi în ghiduri. Mergi până la Horta, si o sa ajungi să cunoasti farmecul districtului Sant Andreu, si o parte mai puțin cunoscută a Eixample. Dintre numeroasele rute pe care le aveam la dispozitie am optat sa ii intrebam si pe cei din jurul orasului, locuitorii ne-au recomandat 5 rute în oraș și zonele înconjurătoare pentru a descoperi Barcelona.

Fără îndoială, una dintre atracțiile de top din Barcelona pentru turiști (precum și pentru cei care locuiesc aici) este arhitectura modernista a orașului, iar lucrările lui Antoni Gaudi , în special. Doar daca reusiti sa mergeti pe jos veți da peste diferite exemple ale lucrării lui Gaudi în tot orașul, fie ele clădiri civile sau religioase. Cele mai faimoase sunt Sagrada Familia, impresionanta, atât în afara și în, Parcul Guell, un spațiu care este dintr-un basm.

3-zile-in-barcelona

Dar, nu pierdeți ocazia de a vizita alte clădiri proiectate de Gaudi, care ocupă uneori spațiu mai mic în ghiduri, cum ar fi Palau Güell, Casa Batlló Torre Bellesguard, Casa Vicens și (dacă aveți timp să vă aventurati pe un pic în afara Barcelona) cripta COLONIA Guell , în Santa Coloma de Cervelló. Dar Gaudi nu a fost singurul arhitect Modernist care a lăsat amprenta asupra Barcelonei. De asemenea , merita o vizita la Casa Amatller și Palau de la Música.

Ce nu știai despre BMW?

Bayerische Motoren Werke sau in forma sa scurta BMW sa format pe 7 martie anul 1916 ca BFW , o companie care a făcut în primul rând motoare de avion. În secolul care a urmat, compania a stabilit recorduri pentru altitudine si viteza, a redefinit un întreg segment al pieței, și a dominat pe pistele din intreaga lume; si a construit , de asemenea , propriul Lamborghini și a ridicat un omagiu de 22 etaje pentru motoare autovehiculelor

BMW a construit motorul avionului Baronul Roșu. În timpul primului război mondial, a existat o nevoie imensă pentru motoare de avion.

Sediul BMW este un omagiu uriaș patrimoniului său cu patru cilindri. In timp ce cele mai performante BMW -uri din ultimele decenii tind să se bazeze pe cei șase cilindri, astfel încât o mare parte din moștenirea BMW se învârte în jurul motoarelor cu patru cilindri. Aceste motoare de avioane timpurii au rescris cartea de înregistrare.

Toata lumea crede ca logo-ul iconic cum ar fi cel de la un magazin reprezintă o elice ,iar toată lumea se inseala privind logo-ul acestei masini. Contrar credintei populare, logo-ul a existat înainte de a fi înfrumusețat vreodată o elice.Numiți-o bucata sângeroasă geniala de introducere pe piață.Eu numesc un design cu anumite trucuri care stiu sa dea bine la ochi. În realitate, logo-ul este un tribut atât Rapp Motor și Bavaria.

Acel albastru și alb?Acestea sunt culorile naționale ale statului german Bavaria,nu elicea alba pe un cer albastru sau orice altceva care le -ați auzit.Nu spun că nu arată incredibil când aplicat pe o elice, dar, din nou, asta e fantezie de marketing pur.Rapp Motor * a fost una dintre companiile cheie pe care Bayerische Flugzeugwerke a fondat si cand BFW a devenit BMW în 1917, rondela a fost o combinatie naturala de logo -ul lui Rapp și culorile bavareze.

Primul fondatorul Rapp Motor, Karl Friedrich Rapp, a părăsit compania atunci când a devenit BMW, dar a rămas în Germania până în 1934, când a realizat dintr-o dată că trăiește restul zilelor sale în Elveția.

Sunt mult mai multe lucruri despre care sunt sigur ca nu stiti, sincer nici eu nu stiam toate aceste detalii, pana cand m-am imprietenit cu un fan al acestei marci de masini, pur si simplu am ramas uimit cat de informat este. Revin ulterior cu multe alte lucruri interesante.

S-ar putea să-ți placă și...