Blog

Despre divorțul dintre Bradd Pit și Angelina Jolie

divort-angelina-jolie-si-brad-pitt

Se spune că în spatele fiecărui bărbat de succes, este o femeie … Și dacă te uiți la ea din perspectiva unei femei, în spatele fiecărui succes-femeie este acolo un om de susținere?

Una dintre cele mai mari căsătorii de profil ale Hollywood – ului a fost formata timp de doi ani si o luna din Angelina Jolie si Brad Pitt. Angelina Jolie a intentat divort de sotul Brad Pitt, invocând diferențe ireconciliabile. Conform documentelor de instanta Jolie vrea custodia totala a copiilor, solicitand ca Pitt sa ii viziteze pe copii doar in anumite perioade stabilite.

In timp ce Pitt și Jolie sau căsătorit în 2014, relația lor a devenit subiectul unor speculații în 2004, când acestia au jucat impreuna in faimosul film “Mr. & Mrs. Smith”, insa la acea vreme, Pitt era casatorit cu actrita Jennifer Aniston. In luna ianuarie a anului 2005, Pitt si Aniston au anuntat separarea, iar Aniston a intentat divort câteva luni mai târziu, urmand ca in luna aprilie 2005 sa apara pozele cu Pitt, Jolie si fiul ei adoptiv Maddox în Kenya.

Jolie a adoptat-o mai târziu pe Zahara din Etiopia și la începutul anului 2006, urmand sa anunte anterior ca așteptau un copil. La scurt timp după aceea, Pitt a fost de acord de ai adopta în mod legal pe Maddox și Zahara.

Circuland aceasta stire, celebrul actor Matt Damon a fost la fel de socat ca noi toti la auzul vestii ca Brad Pitt si Angelina Jolie s-au despartit. Actorul, care este prieteni buni cu cei doi, si nu auzise speculatiile si vestea cand a fost intrebat joi de un jurnalist ce parere are despre divort.

Matt Damon si Brad Pitt s-au apropiat pe platourile de filmare ale peliculei Burn After Reading (2008).

Daca va ganditi ca Jennifer Aniston a deschis deja o sticla de vin si a fost fericita oarecum ca roata s-a intors, aceasta la auzul vestii ca Angelina Jolie l-a parasit pe fostul ei sot, sa stiti ca va inselati, ea incercand sa trateze aceast subiect cu multa discretie si demnitate care o si descriu de altfel ca si persoana.

Am plâns și voi mai plânge

Sâmbătă m-am pus pe plâns. M-am zguduit atât de tare, încât am enervat pe toată lumea din jurul meu. Motivul? Unul banal ar spune majoritatea. De trecut cu vederea, de ignorat și de mers mai departe. N-ai ce-i face, pe scurt.Pe lung, însă, povestea  este mult mai complicată. Încerc să simplific, căci n-am cuvintele necesare pentru a explica. Va mai dura un timp până le voi aduna.

Butonând pe facebook, am găsit acest video. Dăoala m-a împins să citesc comentariile. Și am citit, citit și iar citit. Nu mă puteam opri. Citeam și îmi curgeau lacrimile pe obraz. Mă simțeam trădată, revoltată, neputincioasă. Nu mă explic acum, o voi face într-o altă zi. Apoi, am dat share pe profilul meu. Scopul era de-a găsi alinare. N-am găsit-o, căci ea nu există.

S-ar putea să-ți placă și...