Blog

Despre sistemul de supraveghere video – Câți îl folosesc?

despre-supravegherea-video

O afacere, indiferent cat de mica este ea, pentru a deveni mult mai profitabila are nevoie de supraveghere video. Sigur, se vorbeste mult despre aceasta afirmatie si despre veridicitatea ei peste Ocean, insa discutia se poate muta foarte usor si spre nivelul business din Romania, aici unde afacerile sunt parca mai nesigure decat in Statele Unite. Achizitionarea si apoi instalarea unui sistem de supraveghere video va poate ajuta sa va protejati afacerea, sa preveniti sau dupa caz, sa stopati activitatea infractionala asupra proprietatii dumneavoastra, castigand batalii importante in fata raufacatorilor. Ceea ce putini oameni stiu insa, este ca un sistem de supraveghere instalat intr-o locatie unde se desfasoara practic activitatea unui firme, nu serveste doar pentru monitorizarea unei anumite zone si eventual prinderea in fapt a infractorilor.

Sistemele de supraveghere video moderne pot face cu mult mai mult de-atat, de la monitorizarea angajatilor unei companii pana la reducerea pretului la asigurarea pe care o veti face sediului dumneavoastra. Plus ca folosind astfel de sisteme de securitate moderne nu mai esti nevoit sa stai cu ochii pe inregistrari si sa le stergi pentru a face loc altora noi. Datorita modificarilor impuse de noile tehnologii din domeniu, un sistem de supraveghere video iti va salva tie si afacerii tale destui bani si foarte mult timp.

Câți români folosesc supravegherea video?

In Romania doar 7% dintre companii folosesc supravegherea video pentru a-si urmari angajatii. Alte 48% dintre companii folosesc sisteme de supraveghere video pentru a impiedica furturile si eventual sabotajul intern. In proportie de 93% companiile din Romania care au instalat un sistem de supraveghere exterior nu sunt expuse riscului de a fi jefuite peste noapte. Ceea ce trebuie sa recunoastem, suna extrem de bine. Daca ai o afacere mica pe care iti doresti sa o securizezi din toate punctele de vedere, e bine sa arunci o privire peste urmatoarele avantaje si beneficii pe care ti le poate aduce un sistem de supraveghere video:

 • mareste nivelul de siguranta si securitate prevenind infractiunile, jafurile si altercatiile care pot conduce catre fapte grave
 • imbunatateste activitatea angajatilor unei companii intrucat prezenta camerelor de supraveghere conduce catre premisa ca acestia vor fi mult mai responsabili
 • imbunatateste comunicarea dintre departamentele companiei tale
 • previne plangerile nejustificate ale potentialilor clienti (se poate intampla ca unul dintre clientii tai sa fie un procesoman convins si sa inventeze orice pentru a te pune sa-l despagubesti: cu un sistem de supraveghere instalat nu va putea face asta)
 • intimideaza infractorii si hotii care ti-ar putea ataca locatia
 • monitorizeaza 24 de ore din 24 tot ceea ce misca in jurul sediului firmei tale
 • stocheaza inregistrarile pentru mult timp, inregistrari de care te poti folosi oricand indiferent de probleme
 • mijloc de proba pentru situatiile penale care necesita investigatii si dovezi
 • previne furtul intern
 • o metoda excelenta de PR pentru ca un client se va simti cu mult mai sigur in locatia firmei tale supravegheate video
 • previne actele de vandalism care par tot mai des intalnite pe teritoriul tarii noastre
 • un mijloc excelent de control al multimii (mai ales daca firma ta se adreseaza programului cu publicul)
 • gestiunea intrarilor si iesirilor din cladire pentru orice persoana care-ti trece la un moment dat pragul

cati-folosesc-supravegherea-video-in-romania

Aceste avantaje pe care le primesti achizitionand un sistem de supraveghere video nu sunt singurele. Am ales sa vorbim separat de un avantaj important pe care il ofera sistemele de supraveghere video moderne de pe piata. Astazi, un astfel de echipament de securitate, te asigura ca poti sa supraveghezi tot ceea ce se intampla la sediul firmei tale chiar si de la mare distanta, indiferent unde te afli. Chiar daca esti plecat din localitate sau din tara, printr-un singur click pe telefonul mobil sau pe tableta ta personala, poti afla ce se intampla in firma ta, conectandu-te la sistemul tau de securitate. Pentru ca aceste echipamente permit supravegherea video de la distanta prin internet. Cum faci asta?

Extrem de simplu: vei descarca o aplicatie gratuita din magazinele online pentru Android sau iOS si cu ajutorul ei, al unei parole si al unei adrese IP, vei putea urmari LIVE imagini de la sediul firmei tale. Daca esti interesat de un astfel de echipament de securitate pentru mica ta afacere iti recomandam sa arunci o privire peste acest sistem de supraveghere cu 8 camere AHD de 1200 de linii TV si DVR ADN488 cu interfata HDMI si posibilitate de supraveghere video LIVE de la distanta.

Kit-ul de securitate

Kit-ul de securitate, unul dintre cele mai populare si vechi site-uri de acest gen din Romania. Vei beneficia de doua tipuri diferite de camere, cu rezolutii excelente atat pe timpul zilei cat si pe timpul noptii si de un dispozitiv de inregistrare si redare de ultima generatie cu sistem propriu de operare si 8 intrari video clasice BNC, 4 intrari audio, port VGA, HDMI precum si porturi USB pentru back-up si gestiune. Camera de securitate ZIM36-100 este unul dintre tipurile de camera incluse in acest sistem de securitate si este un device ideal pentru inregistrari exterioare, asamblarea ei fiind una facila, in plan vertical sau tavan.

Perfecta pentru spatii deschise, cu o perceptie impresionanta a mediului si cu o rezolutie extrem de mare (1200 de linii TV), device-ul are si calitatea de a observa aproape orice miscare pe timp de noapte pe o distanta de cel mult 20 de metri. Achizitionand acest sistem de securitate veti beneficia de 4 astfel de camere video, dar si de alte 4 camere model AHD-ZEN42W-100, care includ un sistem infrarosu cu 42 de bucati de leduri, ce le asigura vizualizarea pe timp de noapte pe distante mari, de aproximativ 40 de metri.

Mai multe detalii despre acest sistem de securitate, dar si despre alte sisteme de supraveghere de ultima generatie puteti gasi pe site-ul rocamere.net, un magazin virtual online care va ofera calitate, eficienta si profesionalism precum si o garantie de 2 ani la orice produs achizitionat in acest an. Pe site veti gasi de asemenea descrieri amanuntite ale produselor companiei precum si foarte multe informatii ajutatoare despre domeniul supravegherii video.

S-ar putea să-ți placă și...