Blog

Draperii moderne – dau incaperi caldura, dar si un stil mai personal

draperii-frumoase

In timpul acestui an  poti sa te incalzesti putin atat tu, cat si familia ta, dar mai ales locuinta ta folosind niste draperii superbe. Acestea dau intregii incaperi caldura, dar si un stil mai personal. La momentul actual sunt disponibile pe piata o multitudine de modele de draperii, care de care mai frumoase si mai atractive. Tot ce trebuie sa faci este sa le alegi pe cele care iti plac cel mai mult, dar care se si potrivesc cu decorul casei tale .

Cu draperiile minunate create de designeri celebri sau mai putin celebri poti sa iti schimbi in totalitate aspectul incaperii si aspectul casei tale in ceva mai frumos si mai bun, dar si diferit fata de inainte.

Draperiile disponibile intr-o gama larga de teme si materiale. Poti sa obtii elemente decorative clasice care sa se integreze cu usurinta cu acea casa frumoasa a ta. Anumite draperii au motive florale intr-o culoare crem, bej, deschisa si motive albe care s-ar putea potrivi cu culorile soft ale peretilor tai. Aceste draperii pot transforma acel aspect interior tern al casei tale intr-o atmosfera mult mai calda si mai primitoare. Poti sa optezi pentru draperii din tavan pana in pamant sau draperii mai scurte. Totul depinde de ce iti doresti si de ce consideri tu ca se potriveste casei tale. Draperiile in culori calde, frumoase, variaza si in functie de marime si preturi, prin urmare ai o mai multa flexibilitate in a face alegeri.

Draperiile anului acesta sunt extrem de deosebite si dau un alt aer incaperii. In functie de draperiile alese, camera va capata un aer mai luxos, mai artistic, mai proaspat. Design-ul draperiilor este de obicei elegant, clasic si simplu. Draperiile pot avea imprimeuri, sau chiar broderii.

In dormitoare, ar trebui sa folosesti intotdeauna nuante inchise in ceea ce priveste draperiile pentru a oferi o ambianta mai confortabila si mai placuta.
Indiferent care sunt gusturile tale sau preferintele, cu siguranta vei gasi o draperie, un model, un material care sa iti placa, care sa se potriveasca nevoilor tale si sa indeplineasca cerintele tale.

Draperii de dormitor

Draperiile de dormitor pot face sau pot sa strice design-ul dormitorului. Ele sunt o parte intregata a decoratiunilor dormitorului. Imagineaza-ti cum ar arata o camera fara perdele sau draperii. Perdele, draperiile si jaluzelele sunt un design important pentru dormitor.

Un dormitor traditional are un design care transforma draperii in punctul focal al incaperii, acestea fiind create din materiale laborioase, cu multe decoratii si ornamente, si multe altele.
Pentru dormitoarele copiilor functioneaza cel mai bine draperiile in culori inchise, cu umbre, intrucat toata lumea stie bine cat de mult adora ei sa se ascunda si asta inseamna ca ele vor avea o durata de viata ceva mai scazuta.

Indiferent de ce tip de dormitor vrei sa obtii, este important sa nu uiti de draperii si sa incerci sa pui accentul pe ele. Design-uk dormitorului contemporan nu are nimic extravagant in el. Acest design contine linii simple, design-uri si materiale frumoase. Foloseste draperii simple, care adauga romantism incaperii.

Dormitoarele cer aproape intotdeauna tratamente de ingrijire a fresterelor. Avem nevoie de draperii pentru a ne asigura intimitatea, pentru a reduce pierderea de caldura si pentru a tine lumina zilei departe de noi dimineata.

S-ar putea să-ți placă și...