Blog

Isteria Pokemon – Cum a apărut aceasta?

isteria-pokemon

Lumea Pokémon este una enorma, una care se intinde peste 20 de titluri de baza (in mare parte, cu variatii usoare) si nenumarate alte povestiri secundare (30 prin numaratoarea mea), dar pentru cei veniti in serie, se pare ca o multime coplesitoare intelege intelege acest tip de joc. Deci, sa spunem ca esti un jucator nou, sau o mana veche in cautarea de a reporni pe drumul spre pokemon.

Inainte de a incepe, trebuie sa subliniez faptul ca aceasta lista nu este una cu ponturi.

In acest articol mi-am propus doar sa vorbesc despre seria de baza a jocurilor Pokémon, ce se intinde de la Red original si albastru pana la negru. Eu astept cu nerabdare sa aud sau sa vad de la tine, cititorii mei, despre propriile clasamente ale francizei Pokémon. Poate ai putea schimba mintea mea in comentariile de mai jos!

Depre generația 2 Pokemon

Nu se va asemana cu nimic si nu pot nega cat de speciala a fost prima generatie de Pokemoni, dar in generatia a II -a fost un moment in care intr-adevar Pokémon a inceput sa se deschida. Pentru prima data, Pokémon ar putea fi capturat doar in anumite momente, de exemplu. Acest lucru a facut jocul mai frustrant si mai interesant. Pe partea de a avea cicluri de zi si saptamana, Generatia a II-a extins sistemul de prietenie/fericire, care a fost introdus in galben, ceea ce face sa creasca Pokémonul prin devotament.

Dar, noi elemente deoparte, Generatia al II-lea a avut cea mai lunga sectiune de joc principala prin adaugarea de asa numitele Gyms originale. Aducerea inapoi permite jucatorului sa lupte si a fost doar un concept dinamita. Plus ca sistemul a permis sa functioneze pe telefonul mobil.

Pokémon Crystal, are extinderea de aur si argint si este, probabil, cel mai bun joc Generation 2.Adaugarea unei posibilitati pentru prima data de a alege personajului principal. Mie mi se pare ca turnul de lupta, Crystal adauga mai multa valoare jocului in sine.

De aproximativ doua saptamani am tot observat o isterie privind acest joc care ne duce cu gandul la copilarie, si totodata am observat si incidente din cauza incercarii de a prinde un Pokemon pe strada.

S-ar putea să-ți placă și...