Sanatate

Gel de dus exfoliant cu particule din roci vulcanice Gerovital

geluri-de-dus-Gerovital

Hello, ladies! Nu știu dacă sunteți fane a brandului Farmec, dar eu clar mă număr printre iubitoarele produselor Farmec și Gerovital.

Recent, Farmec a lansat noua gamă de geluri de duș Gerovital. Primul produs din noua gama pe care vreau să vi-l prezint este gelul de duș exfoliant cu particule din roci vulcanice

DESCRIEREA OFICIALĂ:

Răsfață-ți pielea cu Gelul de duș exfoliant Full of Fun, îmbogățit cu extract de rodie. Vei descoperi senzația plăcută a unui exfoliant delicat cu particule provenite din roci vulcanice, 100% naturale.

PĂREREA MEA:

E prima oară când folosesc un produs care are în componență roci vulcanice. Mi s-a părut foarte interesant conceptul, știam că rocile vulcanice sunt folosite în masaj, dar iată că Farmec se reinventează de la an la an și vine cu produse revoluționare.

Pe lângă particulele din roci vulcanice, gelul de duș conține și extract de rodie. Mirosul este floral și pentru o iubitoare de arome florale, acest gel este de vis. Îmi plac gelurile exfoliante și am observat că particulele din acest gel, nu sunt abrazive sau dure în contact cu pielea. Gelul se aplică pe pielea umedă și lasă pielea foarte catifelată. Nu usucă pielea, și nu mi-a produs nicio iritație. Îmi place că gelul curăță blând pielea și că ajută la regenerearea celulelor pielii.

Descoperirea acestui gel de duș a venit la fix, mai ales că vara chiar ai nevoie de o curățare temeinică a corpului. Exfolierea înseamnă îndepărtarea celulelor moarte de la suprafața pielii și ajută la regenerea celulelor pielii. Fără exfoliere pielea devine aspră și uscată. Desigur, nu trebuie să abuzați de exfoliere.

Pe mine, m-a cucerit acest gel de duș exfoliant. PREȚ RECOMANDAT 8.75 RON

Toate se intampla la momentul potrivit

Am tot citit în ultima perioada tot felul de rezoluții, de lucruri de făcut anul acesta. E perfect să îți faci planuri, dar dacă nu îți reușesc atunci oare nu intervine dezamăgirea?

Din experiența mea, am renunțat la planuri, chiar și ele minore, la liste cu lucruri de făcut, pentru că am învățat că unele lucruri se întâmplă nu când vrei tu, ci atunci când trebuie.

Am primit lecții destul de dure în ultimii ani de la viață și am învățat să nu îmi mai fac planuri. Am învățat că e mai important să mă bucur de micile reușite, să zâmbesc mai mult, să iubesc mai mult. Nu renunț definitiv la planuri, le am mai degrabă stabilite mental, decât notate pe o listă de TO DO THINGS. Nu vreau să îmi propun de exemplu să îmi iau de exemplu teren pentru casă, și la sfârșitul anului să constat că nu am realizat acest lucru și să fiu profund dezamăgită.

Prefer să faci pași mici, dar siguri, să mă bucur de lucrurile frumoase pe care viața mi le rezervă zi de zi. Iar dacă se va întâmpla și ceea ce îmi doresc, atunci va fi perfect, iar dacă nu, cred cu tărie că toate lucrurile se întâmplă exact la momentul potrivit. Poate trebuie să creștem, să ne maturizăm, să apreciem ceea ce avem deja, să suferim poate, și ceea ce ne dorim se va întâmpla la momentul oportun. Asta nu înseamnă, că nu lupt, că nu muncesc pentru ceea ce am și mai vreau să am, dar atunci când ești mult mai relaxat cu privire la viitorul și planurile tale, atragi lucruri bune. Dacă ești tot timpul stresat și îngrijorat, nu vei atrage decât negativism în jurul tău. Cred că cel mai bine e să trăiești în prezent, pentru că astfel riști să treacă viața pe lângă tine, în timp ce tu faci planuri.

S-ar putea să-ți placă și...