Sanatate

Acneea îți dă bătăi de cap? Încearcă dermatocosmeticele

despre-acnee

Bună, draga mea! Îmi place să încerc produse noi, iar când vine vorba de produse bio, interesul este la cote maxime. Tenul este cel mai supus factorilor externi: frig, raze UV, poluare, temperaturi extreme, de aceea merită îngrijirea corectă, cu produse adecvate.

Ca posesoare a uni ten mixt-gras, uneori ușor sensibil, caut mereu produse care să mă ajute. Indiferent de tenul pe care îl ai, este necesar să acorzi o atenție deosebită demachierii tenului. Aceasta este o etapă importantă peste care nu trebuie să sărim. Apa micelară purifiantă Jonzac este alegerea perfectă pentru orice tip de ten, însă dacă ai un ten mixto-sensibil ca al meu, tenul tău îți va mulțumi. Spun mixt și sensibil, pentru că tenul meu se îngrașă în zonele T, iar uneori devine ușor sensibil.

Apa micelară purifiantă Eau Thermale Jonzac curăță și purifică fără uscarea pielii. Miceliile pe care le conține elimină impuritățile și urmele de machiaj. Concentrată în apă termală Jonzac, zinc și apă organică de hamamelis, curăță și purifică pielea mixtă grasă, chiar și pielea sensibilă.

Formula apei micelare Jonzac este hipoalergenică și nu conține alcool. Este o apă micelară ce are la bază apa termală, astfel formula este blândă cu pielea, fără a o usca sau irita. Îmi place că nu lasă pielea lipicioasă și curăță machiajul și impuritățile.

cum-tratam-acneea

Importanta apei micelare

Multe dintre noi, uităm de importanța apei termale. O folosesc și eu de vreo câțiva ani buni, în special vara. Apa termală Jonzac este alegerea perfectă ori de câte ori dorești să îți reîmprospătezi tenul. Eu o folosesc mai ales după ce stau mult în soare, căci în acest fel, ajut tenul să se revitaminizeze, deoarece apa termală conține calciu, magneziu, mangan.

Pură, delicată și hipermineralizată, apa termală Jonzac este anti-iritantă, calmantă și izotonică. Apa termală Jonzac este extrasă din mediul său natural de la o adâncime de peste 1850m. Este o apă termală acreditată de către Academia de Medicina din Franța pentru eficacitatea sa, eficacitate datorată bogăției și echilibrului unic al unor minerale precum calciu, magneziu, mangan precum si numeroase elemente sulfuroase. Conține: Apă termală Jonzac 100%

Acneea și imperfecțiunile pielii te pot urmări chiar și după ce ai depășit cu mult vârsta adolescenței. Uneori e de vină alimentația, stresul sau dezechilibrele hormonale. Tratament anti-imperfecțiuni Jonzac conține acid salicilic natural, un ingredient eficient în lupta cu acneea. Nu conține parfum. Are o textură apoasă ca a unui gel, deci atenție când îl aplicați, pentru că e foarte spornic și nu trebuie aplicată o cantitate foarte mare.

Tratamentul anti-imperfecțiuni Jonzac acționează rapid, izolează imperfecțiunile, pentru accelerarea resorbției și estomparea semnelor. Tratament anti-imperfecțiuni A.I.3 depune o micro-peliculă invizibilă care permite pielii să respire. Acidul salicilic natural este utilizat pentru acțiunile sale anti-imperfecțiuni, anti-iritante și antiinflamatoare.

Nu mi-a produs iritații, am observat o diminuare a roșeții și coșurilor.

PRODUSELE JONZAC sunt dermatocosmetice, ceea ce înseamnă că ele sunt hipoalergenice, blânde cu pielea, din ingrediente bio, fiind rezultatul colaborării dintre experți în îngrijirea pielii(dermatologi, medici, farmaciști). Demato-cosmeticele se bazează pe o înaltă eficiență și siguranță, confirmate prin studii clinice.

S-ar putea să-ți placă și...