Sanatate

Produse Barza pentru o femeie sănătoasă

despre-produsele-barza

Să fii femeie vine la pachet cu multe provocări, probleme, dar și bucurii. E important ca femeie să îți cunoști corpul, dar și să ai grijă de el. Acum ceva timp, am primit un pachet cu produse de la Barza, speciale pentru sănătatea femeii. Am fost plăcut surprinsă să văd că portofoliul Barza nu include doar teste de sarcină, ci un întreg portofoliu de produse destinate sănătății intime.

Testul de sarcină Barza este primul din România, cu o eficacitate de 99.% și chiar dacă prețul este modic, conține aceeași substanță ca și alte teste mai scumpe.

Portofoliul Barza nu constă doar în teste de sarcină, în prezent, portofoliul de produse BARZA cuprinde: teste de sarcină clasice, teste de sarcină ultrasensibile, teste de sarcină cu determinarea săptămânii, teste de ovulație, teste de fertilitate de cuplu, teste de menopauză, amniotest pentru determinarea scurgerilor de lichid amniotic, plasturi împotriva durerilor menstruale și șervețele intime cu bicarbonat de sodiu.

Barza deține statutul de “Produs recomandat de Societatea de Obstetrică și Ginecologie din Romania”, un veritabil indicator al calității.

Despre testul de ovulatie Barza – Merita?

Ca viitoare mămică, ai numeroase mijloace prin care poți determina perioada în care ești fertilă, cum este Testul de ovulație Barza . Acesta este un test rapid, care depistează prezența hormonului luteinizat (LH) în urină, pentru a afla care este cea mai bună perioadă în care puteți rămâne însărcinată.

Nu trebuie să aștepți până la următoarea menstruație pentru a afla dacă ești gravidă, există Testul de sarcină Barza Ultrasensibil.Acesta este un test rapid care depistează prezența hormonului hCG (gonadotropină corionică umană) în urină, încă din primele zile ale sarcinii. Testul poate fi utilizat cu 5 zile înainte de data probabilă a următoarei menstruații*, în orice moment al zilei

Sănătatea femeii este cea mai importantă, de aceea plasturii împotriva durerilor menstruale sunt ideali pentru perioada aceea a lunii.

Produse-Barza

Cum se folosesc plasturii Barza?

Plasturii Barza, pe bază de cărbune activ, generează căldură terapeutică și calmează durerile menstruale timp de 12 ore.

Plasturele se lipește în interiorul lenjeriei intime, este confortabil și poate fi purtat în orice moment al zilei. Sunt ușor de purtat, dar mai ales îți atenuează durerile menstrual.Șervețelele intime Barza cu soluție de bicarbonat de sodiu sunt special concepute pentru asigurarea unei igiene intime corespunzătoare, pentru eliminarea senzației de disconfort și a mirosurilor neplăcute. Acționează în mod delicat pentru a curăța și reda prospețimea zonei intime. Șervețelele sunt un must have pentru orice perioadă a lunii, dar pentru zilele delicate, cu siguranță îți vor fi de un real folos.

Nu trebuie ignorate nici infecțiile vaginale, multe femeie se confruntă cu această problemă cel puțin o dată. De aceea ai testul de ph pentru infecții vaginale. Acest test a fost conceput pentru depistarea rapida a infectiilor vaginale, prin identificarea valorilor pH-ului din vagin, de la 3.8 la 4.5. Hartia de pH, pe care o vei vedea in test, isi schimba culoarea in contact cu proba de secretie vaginala, in functie de valoarea pH-ului tau. Mie mi-au strârnit interesul aceste produse și mă bucur că sunt produse românești, de un real folos femeilor.

VOI FOLOSIȚI PRODUSE BARZA?

S-ar putea să-ți placă și...