Sanatate

Cele mai ieftine farmacii – De unde poți cumpăra medicamente ieftine?

cele-mai-ieftine-farmacii

Zilele astea a trebuit sa cumpar diverse maruntisuri de la farmacie, un calmant, o aspirina si alte chestii de genul. Din comoditate am intrat in Belladonna, prima care mi-a iesit in cale Peste cateva zile am trecut pe la aceeasi farmacie si am mai cumparat alte medicamente. Am avut surpriza sa constat ca absolut toate produsele erau mai ieftine decat la Help Net, chiar si cu reducerile de fidelitate aplicate.

Inca un lucru care m-a impresionat la Belladonna a fost ca de fiecare data au avut tot ce cautam pe stoc, dar aici poate am avut si eu noroc. O sa spun si ce nu mi-a placut la Belladonna: nu poti vedea produsele si preturile pe site-ul lor. Sunt sigur ca au si produse care sunt pe stoc doar in anumite farmacii si ar fi util sa stii unde sa mergi.

din-ce-farmacii-poti-cumpara-medicamente-mai-ieftine

Dona – O farmacie din ce in ce mai ieftina

O alta farmacie ieftina mai este Dona, dar in ultimul timp datele afisate pe site-ul lor nu prea erau actualizate. Fie nu aveau produsele pe stoc in farmaciile indicate, fie le aveau la pret mai mare decat cel de pe site, dar chiar si asa farmacia Dona este mai ieftina decat marile lanturi de farmacii.

Inca un lucru pe care l-am observat: Help Net nu mai afiseaza pe site-ul lor preturile produselor, ci doar farmaciile unde sunt disponibile. Stiu sigur ca anii trecuti aratau si pretul exact pentru fiecare farmacie. Urat din partea lor.

Concluzia mea este ca Belladonna si Dona sunt cele mai ieftine farmacii din Bucuresti la produsele OTC (“Over The Counter”).

Pentru cine nu stie, OTC-urile sunt medicamentele care se pot elibera fara reteta, disponibile doar in farmacii. Pretul OTC-urilor nu este reglementat si poate varia de la o farmacie la alta. Medicamentele care se elibereaza doar pe baza de reteta au preturile reglementate, la fel ca tigarile, asa ca au acelasi pret in orice farmacie.

S-ar putea să-ți placă și...