Sanatate

Prima mea iubire în materie de smartphone-uri: ALLVIEW

despre-allview

Prima dragoste în materie de smartphone-uri a început cu Allview. În noiembrie 2015, am câștigat primul meu smartphone la o campanie BlogAwards, a fost pe departe cel mai frumos premiu câștigat, mai ales că nu aveam un telefon atât de performant.

După aproape 2 ani, Allview A5 Quad Plus a devenit prietenul meu de nedespărțit, de mare ajutor în munca mea de blogger. Așa am ajuns să iubesc brandul Allview, pentru că acest smartphone nu m-a dezamăgit până acum. Sunt mereu la curent cu noutățile de pe rețelele sociale, pot răspunde la mailuri, pot citi articole pe bloguri sau căuta orice informație, lucruri pe care nu le puteam face înainte cu vechiul telefon. Smartphone-urile au devenit o necesitate în ziua de azi, ne ajută să comunicăm mult mai ușor și ne sunt de mare folos în orice domeniu am lucra.

Desigur, au apărut noi modele, și am norocul să fiu la curent cu cele mai noi modele de gadgeturi Allview de pe site-ul Blogatu. Pentru cei care participă la Blogawards,  Blogatu este cunoscut ca the Master Mind din spatele competiției destinată bloggerilor talentați, aka Marius Ovidiu Călugăru. BlogAwards nu este singura lui preocupare, căci pasionat de tehnologie, Marius ne prezintă review-uri detaliate despre gadgeturile testate pe blogul său, dar și pe youtube.

totul-despre-telefonul-allview

Review la All-View

Pentru mine, ca femeie nu înțeleg toate detaliile gadgeturilor prezentate, dar cred că același lucruri pățesc și bărbații când citesc un review al unui produs cosmetic pe paginile bloggerițelor de beauty:) Dar, asta nu înseamnă că nu pot afla noutăți în materie de smartphone-uri, mai ales că Marius prezintă multe review-uri Allview.

Pentru pasionații de tehnologie, vă puteți abona la canalul de youtube Testarea unde Marius vă prezintă informații detaliate despre ultimele produse testate.

Pe lângă smarthphone-urile Allview prezentate de Blogatu, mi-a atras atenția smartwatch-ul Allview Allwatch S, mai ales că știu că are multiple funcții. Nu e doar un simplu ceas, este un gadget super smart, care se poate sincroniza cu telefonul, monitorizează ritmul cardiac, somnul, afiseaza notificări social media, apeluri, mesaje, e-mail

S-ar putea să-ți placă și...