Sanatate

Stimulentul Intellux pentru creier- un stimulent de calitate pentru creier sau doar o alta pacaleala ?

Intellux

Reenziapastilelor Intellux pentru stimularea creierului:

Cu totii stim cat de jenant e momentul in care uitam datele si momentele si intarziem la un eveniment foarte important. Mi s-a intamplat si mie si, sincer sa fiu, eram socat de cum am putut sa fac asa ceva. De fapt, era vorba de un interviu programat in scopul promovarii la locul de munca.

Eram foarte entuziasmat si foarte bine pregatit. Dar am uitat data la care era fixat si, prin urmare, am pierdut o sansa foarte mare. Acest lucru nu reprezenta doar o simpla pierdere, ci si o sursa de rusine pentru cariera mea. Ei bine, cum poate cineva sa faca asa ceva ? Ma simteam cu moralul complet la pamant. Ma descurcam foarte bine la locul de munca si, in acest moment, acest lucru nu ar fi trebuit sa se intample.

Totusi, am avut noroc, pentru ca seful meu m-a iertat pentru greseala mea si a rearanjat interviul, avertizandu-ma sa nu mai fac asa ceva niciodata in viitor. Crede-ma ca orice om in locul meu ar fi fost concediat pe loc dupa un astfel de eveniment. In cele din urma, un sef strict nu face niciodata compromisuri atunci cand vine vorba de disciplina. Dupa completarea ceremoniei, am fost premiat sub forma pastilelor Intellux oferite de seful meu.

Intellux

Da, dupa ce treci de varsta de 30 de ani, incepi sa pierzi din puterea memoriei si devine un obicei sa uiti cheile, portofelele si alte lucruri, asa cum mi-a zis seful meu cand mi-a oferit acest stimulent pentru memorie care mia schimbat viata in bine dupa ce am inceput sa il iau.

S-ar putea să-ți placă și...