Slabire

Cele mai bune shake-uri pentru celulita

shake mango

Articolul de astăzi discută câteva shake-uri și smoothie-uri rapide, ușoare și delicioase, pe care le puteți include în dieta voastră, dacă vă aflați într-o misiune de a pierde în greutate. Shake-urile și smoothie-urile sunt foarte ușor de făcut, sunt sănătoase, conțin o mulțime de ingrediente nutritive și le puteți adapta în funcție de preferințe. Ingredientele din aceste shake-uri și smoothie-uri vă vor menține sătui timp de mai mult timp, având și ingrediente care reduc grăsimea abdominală.

Cele mai bune shake-uri de pierdere în greutate, pentru femei

Am compilat o listă de șapte shake-uri și smoothie-uri ușoare și rapide, pe care le puteți prepara în orice moment al zilei. Aveți în vedere că puteți varia dimensiunile porțiilor ingredientelor, conform preferințelor voastre.

Va recomand sa combinati aceste shake-uri cu sfaturile de tratament prezentate pe acest site despre celulita. Veti gasi acolo foarte multe informatii, planuri de antrenament si chestii utile in tratamentul celulitei.

shake mango

Haideți să vedem care sunt acestea:

  1. Smoothie Clasic de Afine: Tot ce aveți nevoie pentru acesta sunt niște afine înghețate, niște lapte rece cu un conținut scăzut de grăsimi și niște semințe de chia. Combinați toate ingredientele într-un blender, până amestecul devine omogen, și bucurați-vă de acest smoothie delicios, de fructe de pădure, de fiecare dată când simțiți ca vă este foame.
  2. Smoothie Răcoritor de Căpșuni: Luați câteva căpșuni, niște lapte cu un conținut redus de grăsimi și niște semințe de in. Combinați toate ingedientele într-un blender, până când obțineți o băutură roz omogenă.
  3. Smoothie de Mango și Avocado: Pentru această rețetă, veți avea nevoie de niște pulpă proaspătă de mango. Dacă nu aveți acest lucru, puteți folosi și suc de mango. Acestuia va trebui sa îi adăugați niște avocado copt și pisat, niște iaurt grecesc cu un conținut redus de grăsime, suc de lămâie, zahăr (îl puteți înlocui cu zahăr brun sau miere) și niște cuburi de gheață. Amestecați toate ingredientele într-un blender, până când amestecul devine omogen și bucurați-vă de acest smoothie perfect pentru vară.
  4. Smoothie de Kale și Spanac: Acesta este amestecul perfect între toate verdețurile de care aveți nevoie în dietă. Veți avea nevoie de niște frunze de kale, spanac, niște suc de lămâie, un măr și puțină miere (dacă doriți să adăugați puțin dulce băuturii). Amestecați toate ingredientele pentru a vă bucura de acest shake verde, super nutritiv. Dacă doriți să adăugați o notă picantă acestei băuturi, puteți adăuga niște piper, sare neagră și puțin Tabasco sau sos de chilli (înainte de a o amesteca).
  5. Smoothie de Unt de Arahide și Banane: Nu puteți avea o listă de shake-uri și smoothie-uri perfecte fără a include banana! Banana este un fruct integral, care vă menține plini și vă oferă un plus de energie, fiind perfect pentru cei care încearcă să își mențină greutatea sub control. Această rețetă include niște unt de arahide, lucru care o face și mai nutritivă și delicioasă. De asemenea, veți avea nevoie de o banană coaptă, niște unt de arahide natural și de casă (puteți folosi și opțiunile preambalate dacă nu aveți unt de arahide făcut în casă), niște lapte sau iaurt rece, cu un conținut redus de grăsimi, miere, semințe de chia sau semințe de in, și niște cuburi de gheață. Amestecați toate ingredientele pentru un smoothie ca un desert, delicios și sănătos! Va recomand sa cititi mai multe despre proprietatile untului de arahide.
  6. Smoothie de Citrice Proaspete: Acesta este pentru cei care iubesc aromele proaspete, citrice, în bauturile lor. De asemenea, este perfect pentru această perioadă a anului. Pentru acesta, veți avea nevoie de niște iaurt sau lapte rece, cu un conținut redus de grăsimi, niște iaurt cu aromă (ar fi minunat dacă puteți găsi iaurt cu aromă de citrice), niște portocale, niște cuburi de gheață și semințe de chia sau de in. De asemenea, puteți adăuga și niște fructe de pădure, dacă vă place acea dimensiune a aromelor. Amestecați toate ingredientele pentru un smoothie fresh și delicios, cu gust de citrice.

Mai multe retete de shake-uri anticelulitice?

Voi ce retete secrete aveti in „arsenalul” vostru?

S-ar putea să-ți placă și...