Slabire

Phentermina și Topiramatul

Phentermina

Cum funcționează Phentermina și Topiramatulin curele de slabire?

PhenterminaConform Institutului Național de Sănătate, Phentermina aparține unui grup de medicamente care scad apetitul, numite anorectice, iar topiramatul promovează senzația de plinătate, pentru a vă menține satisfăcuți mult timp după ce mâncați,. Iar când nu vă este atât de foame, veți mânca mai puțin (cel puțin teoretic).

Efecte secundare:

“Efectele majore sunt stimularea datorată phenterminei și confuzia și oboseala determinate de topiramate,” susține Rader. De asemenea, topiramatul poate spori riscul apariției malformațiilor congenitale, deci nu trebuie luat în cazul în care încercați să rămâneți gravidă sau sunteți deja.

Cine îl poate utiliza:

Brandul Qsymia conține o combinație a celor două medicamente. Asemeni Contrave, este destinat adulților cu un IMC de 30 sau mai mult, care au încercat să piardă în greutate, dar au ajuns să se simtă frustrați și să le fie foame tot timpul. Adulții cu un IMC de 27 sau mai mult, plus o problema de sănătate datorată greutății, cum ar fi colesterolul sau diabetul, ar putea fi  și ei eligibili. Cercetătorii din spatele unui studiu din Jurnalului Asociației Medicale Americane, au descoperit că persoanele care consumă phentermină-topiramat au pierdut în greutate cel mai mult, adică aproximativ 19.4kg după un an.

S-ar putea să-ți placă și...