Frumusețe

Despre Conferința Avon Air

despre-avon

Mă îndoiesc că a mai scris cineva despre acest eveniment și de fapt nici nu știu dacă ar trebui să povestesc așa public despre el. Promit să nu dau tot din casă, însă nu pot să mă abțin să nu vă povestesc despre experiența pe care am trăit-o săptămâna trecută la conferința Avon Air – Conferința Liderilor de Vânzări.

Deși nu este pentru prima dată când particip la un astfel de eveniment, anul acesta a fost cu totul altfel. Nu doar faptul că ”am făcut pauză” timp de doi ani de la această conferință a făcut ca lucrurile să pară atât de wow, ci și faptul că organizatorii încep să se specializeze 🙂

După ce am călcat accelerația (la figurat, desigur) pentru a fi sigură că ajung la această întrunire, joi, cu mic, cu mare, am pornit spre Cluj. Drumul mi s-a părut infernal de lung, poate că dacă aș fi șoferit și eu puțin era altceva, dar de această dată am fost doar pasager, ba chiar unul cuminte, nu ca în anii trecuți când dădeam la rațe… așa, ocazional.

De cazați, am fost cazați la Grand Hotel Italia, un hotel frumos, elegant dar cu camere prea sumbre, parcă. Lipsea viața de acolo. Oricum aspectul rece al camerei a fost compensat de designul băii. Pe cuvânt că-mi venea să nu mai ies de acolo.

M-am bucurat că joi seara și vineri dimineața am avut timp liber. Am avut timp să descopăr puțin și orașul, dar și să mă întâlnesc cu Timi și să vizităm împreună o expoziție la care nici nu visam să ajung vreodată. Despre acestea într-un alt post că nu vreau să încurc oalele.

Să revenim la conferință

Mi-a plăcut mult că s-a respectat programul, că a fost o conferință la obiect cu spectacol, dar în același timp și cu informații utile. Au fost premiați cei mai buni Reprezentanți, cei mai buni Lideri și cele mai performante echipe, iar fiecare moment a fost pregătit temeinic, ca la carte.

În momentul în care cel mai bun Reprezentant produselor de frumusete Avon din România a fost chemat pe scenă și premiat, mie mi s-a făcut pielea de găină. Toți cei peste 400 de oameni prezenți s-au ridicat în picioare, au aplaudat cu respect. Mă întreb oare ce-o fi fost în sufletul doamnei de pe scenă? Bucurie? Mândrie? 🙂 Probabil că un pic din toate.

Un alt moment la care mi-au dau lacrimile a făcut parte din spectacol. Momentul artei în nisip. Nu-mi amintesc cum o chema pe artista care m-a făcut să mă emoționez până la lacrimi, dar vă las aici momentul ei de la Românii au Talent și mesajul ei din finalul programului prezentat:

O astfel de conferință este motivantă și în același timp, prin felul în care este organizată, poți să-ți dai seama de implicarea oamenilor din spate. Nu vreau să mă înțelegeți greșit, dar pe mine chiar mă fascinează felul în care această companie își transmite mesajele și se promovează.

Cum mi-am luat pauză și am povestit despre asta aici, lumea m-a dat dispărută, iar eu credeam că sunt de mult ștearsă din mintea oamenilor cu care am colaborat. Surpriză 😀 nu a fost așa. Și mă bucur enorm că m-am înșelat.

Motto-ul conferinței Avon Air

Noul motto ”Schimbă lumea prin frumusețe” mă inspiră. Faptul că Avon își dorește să demonstreze că fiecare femeie poate fi puternică și că în același timp este și frumoasă nu poate decât ”să te spele pe creier” într-un sens pozitiv. Adică să-ți dorești tu mai mult. Ca mamă, ca iubită, ca soție, ca fiică, ca femeie. De la tine, de la cei din jur, de la viață. 😀

Vă mai arăt un singur video de la conferință, video care de altfel s-ar putea să-l cunoașteți. Regizat de Iulian Moga, imaginile reunesc vedete locale, dar și Reprezenanți care prin munca lor au demonstrat tărie de caracter, putere și frumusețe. Oameni simpli cu povești de ți se face pielea de găină. 😀 Pe scurt, un clip care mă inspiră: V-aș povesti mai multe, dar nu vreau să stric surpriza colegilor care încă nu au avut această conferință.

Era să uit: cheful de după conferință a fost demențial. Am dansat toată noaptea și am mâncat mâncare bună, bună. Dar important e că am dansat și că am uitat de toți și de toate pentru câteva ore. 😀. Poate că într-o zi vă voi povesti mai multe despre legătura mea cu această companie. Vreau doar să rămâneți cu ideea că putem schimba lumea prin frumusețe 🙂

Și ca să dovedesc că am fost acolo și că am stat la prima masă din fața scenei: Iar aici e seara la chef cu Anca, foste colege de proiect 😀

E foarte fain să faci parte din așa o companie frumoasă și cu tradiție. Și e și mai fain să vezi că oameni pot fi și oameni fără ca setea de bani să-i orbească. Bine, există în fiecare pădure câte o uscătură, dar vorba aceea – mai trebuie și lemne de foc 🙂

S-ar putea să-ți placă și...