Frumusețe

Dragostea incepe cu un vin bun

dragostea-cu-vin-bun

Dragostea se spune că începe cu un sărut. Îndrăznesc să spun că dragostea începe atunci când te aștepți mai puțin, când te trezești dimineața și primul gând zboară spre persoana iubită, când nu poți adormi noaptea fără să îi auzi vocea la telefon…

În cazul meu, nu a fost dragoste la prima vedere, de fapt nici nu cred în dragoste la prima vedere, ci cred în sentimente care se construiesc în timp. Cu ce m-a cucerit soțul meu? Sunt multe lucruri care îmi vin în minte, dar aș putea spune că soțul meu a fost primul bărbat din viața mea care mi-a gătit. Pare banal, dar când știi că cel de lângă tine îți pregătește mâncarea special pentru tine, și pe lângă condimente, pune multă dragoste, atunci chiar te simți răsfățată și iubită. Alături de soțul meu am descoperit ce înseamnă să gătești cu adevărat din dragoste și alături de o mâncare bună să savurezi și un vin de calitate.

Prima masa pregatita de sotul meu

Țin minte că soțul meu mi-a gătit pentru prima data orez chinezesc, rețetă care între timp a devenit preferata familiei, și am savurat cel mai bun vin un Sauvignon Blanc care a mers de minune cu mâncarea pregătită.

vinul-pentru-indragostiti

Acela a fost momentul când am descoperit câ dragostea se poate naște din gesturi mărunte, cu o mâncare bună și un vin pe măsură.

Nu știam foarte multe lucruri despre vinuri, dar de atunci Sauvignon Blanc de la Beciul Domnesc este vinul nostru de suflet, pe care îl gustăm de fiecare dată când prindem câte o seară singuri în doi, și retrăim acea seară perfectă de acum vreo 4 ani, în care am îndrăznit să visăm și să credem în dragoste.

De atunci,  am mai descoperit și alte vinuri de la Beciul Domnesc, Chardonnay e perfect pentru păstrăv la cuptor, Feteasca Neagră merge de minune la o friptură suculentă.

Dragostea poate începe cu un vin bun, atunci când te afli lângă persoana potrivită care respiră iubire la fel ca tine. Nu ai nevoie de cadouri scumpe pentru a-ți arată iubirea, uneori gesturile venite din suflet sunt cele care ne fac să ne îndrăgostim. O cină romantică, un vin bun, o plimbare în parc, un week-end în doi sunt doar câteva exemple simple pentru a pune câte o cărămida la o relație trainică.

Un vin bun poate fi ceea ce ai nevoie pentru a avea o relatie mai intensa cu persoana de langa tine.

 SUNT CURIOASĂ SĂ AFLU: TU CUM AI DESCOPERIT VINUL?

S-ar putea să-ți placă și...